Вже на цьому тижні у Вінниці відбудеться мистецький фестиваль «Artgnosis: new stage»

З 13 по 15 листопада у Вінниці відбудеться мистецький фестиваль “Artgnosis: newstage”. На гостей очікує насичена літературна, музична, театральна, документальна та візуальна платформи! Серед відомих імен літературної Сергій Жадан, Юрко Іздрик, Іван Байдак, гостя з Польщі АнетаКамінська, Заза Паулішвілі, Олексій Чупа, Павло Коробчук, Григорій Семенчук та Христя Венгринюк. Музична сцена порадує вже відомими гуртами та виконавцями серед них “Жадан та Собаки в космосі», «Pianoboy», «Zapaska», «Drumтиатр», «GrislyFaye», SashaBoole та Христина Халімонова.

Любителі театрального мистецтва також не будуть сумувати на фестивалі, адже до Вінниці приїздять два талановитих, але абсолютно різних львівських театри “Намір” та “Другий склад”. До цього всього міксу додасться показ документальних короткометражок від об'єднання “ДОКУТОЛОКА” та своєрідна візуальна програма. Безліч пізнавальних лекцій, презентації книг та проектів, поетичні марафони, музичні презентації, перфоманси і багато інших цікавих сюрпризів чекають на відвідувачів фестивалю.

Організатор: творче об’єднання «Artgnosis»

Співорганізатори: арт-паб «BeefEater», арт-кафе «THEFACTORY»

Партнери фестивалю: RIA20 хвилин, InCORR, радіо «ТАКТ», BARRYBarbershopVinHostel, Територія твого розвитку, міжнародна літературна корпорація «Meridian Chernowitz».


 

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі