Кіровоградська квітнева «Битва музикантів» (враження, фото, відео)

Ну що ж. З чого почати? Усі репортажі з «Битв поетів/музикантів» чесно кажучи однакові. Можна насипати статистики, назвати усіх хто виступив, що виконували, скільки прийшло людей. А можна просто поділитися фотографіями, відео та враженнями тих, хто на «битві» був присутній. Нахвалили ще й мене, але із пісні слів не викинеш :)

Отож …

 

Сергій Цигульський (гурт «Приходьте завтра», переможець):

Усе дуже сподобалось. Дякуємо тим, хто віддав за нас голоси. Добре, що сьогодні зібралось стільки глядачів, і було немало учасників, достойних конкурентів, виграти у яких – почесно. А тому перемога наша більш цінна від того.

 

Крістіна Дулая (Гурт «Тепло нижче нуля»):

Перший раз брали участь у Битві Музикантів, тому дуже великий шквал емоцій. Із захопленням слухали кожного конкурсанта, вони всі виступили на «Ура!» Враження дуже круті, та позитивні. Дякую, Кирилу Поліщуку який запроваджує такі чудові традиції в нашому містечку! Чекайте «Тепло нижче нуля» в травні: )

 

Вікторія Нетребенко (фотограф, постійний відвідувач, співорганізатор):

Битва музикантів цього разу була насичена різними дуетами, з дуже яскравими голосами, також сподобались поетичні паузи. Все пройшло весело, легко і майже три години минули непомітно. Цікаві були гості із Знам'янки, у яких одна гітара замінювала ударні. Напрягала лише одна з фотіком, яка бігала по залу (посміхається і натякає на себе – автор)

 

Оля Алєксєєнко (гурт «Приходьте завтра», переможниця):

Оскільки ми були учасниками (і навіть фіналістами) усіх битв музикантів, то, звісно, сподівалися на перемогу — і перемогли!))) Дуже вдячна глядачам-слухачам, друзям, які нас підтримували, а також усім, хто за нас не проголосував — тепер будемо знати, які композиції кому до вподоби) Спасибі організатору «Битви» – Кирилові Поліщуку!

 

Коля Папуша (дует Коля Папуша та Ксенія Чеканова):

Загалом такі заходи дають можливість заявити про себе. А що до сьогоднішньої (Битви музикантів) то все було чудово)

 

Карина Гених (глядач)

Моя душа досягла стану катарсису в момент виконання пісні до кінофільму «Незламна», Оля дуже вдало передала всі душевні відчуття у її виконанні. Також цікавим, як на мене, був виступ парубка, який завітав зі Знам'янки. А ще мені сподобалася неординарність виступу Кирила Поліщука із Сергієм Цигульським, який дав чудову емоційну розрядку всім присутнім. Хочеться подякувати організаторам за такий продуктивний культурний розвиток у нашому місті! Я гадаю, що відтепер частіше буду відвідувати заходи в галереї «Єлисаветград». Це приносить глибинне духовне наповнення

 

Ксенія Чеканова (дует Коля Папуша та Ксенія Чеканова):

Нас приятно удивили люди – ощущение теплоты, поддержки и какого-то слияния. после «Битвы» я пришла домой полна сил и энергии, с желанием творить. очень здорово, что есть такое мероприятие, которое может оторвать людей от интернета, собрать всех вместе, узнать что-то новое, просто отгородиться от всех проблем и пару часов быть частью творчества.

 

Але все-таки трохи статистики та згаданої «однаковості»на кінець :)

Переможці – гурт «Приходьте завтра»

Відвідувачів – 130

Музикантів – 10 виконавців (дуети та сольні виконавці)

2 поетичні перерви

1 перерва на чай і печиво

2 музичні перерви (так-так, на «Битві музикантів» були музичні перерви)

1 перерва абсурду і маразму (гурт «Канцтовари»)

1 виступ переможців на біс

1 виступ після бісу

На початку та в одній із перерв лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, викладач 4 музичної школи та музичного училища Любов Кардаш виконала арію з опери Моцарта «Весілля Фігаро», та «Запливай же, роженька весела» муз. Г. Майбороди, сл. А. Малишка.

На «битві» були присутні музиканти зі Знам’янки, гостя з Кракова (Польща).

Виступали: «Тепло нижче нуля», «Одногрупники», «Приходьте завтра», «12 струн», Анастасія Решетняк, Небомир Кропенко, «Rise and Shine», Ілля Кожухар, Антон і Саша, Ксенія Чеканова і Коля Папуша.

Читали вірші: Саша Гонтар, Алевтина Сторожевська, Кирило Поліщук (Поль Іщук), Артем Луценко.  

Виконували пісні гурту «Бумбокс», «Один в каное», «Metallica», «Ария», «Кино» та ін… Небомир Кропенко виконав авторські пісні. Гурт «Приходьте завтра» зіграв авторську на біс.

 

Далі – фото і відео.

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі