Фестиваль «Барди Єлисаветграда»

Бардівська пісня – синтез поезії, музики і оголених авторських почуттів, які непідлеглі ніякій цензурі, хіба тільки мистецький ідеї. Кожен виконавець авторської пісні – індивідуальність, незважаючи на схожість мелодій та гармоній; кожен виконавець – особлива життєва і творча позиція.

11 жовтня у Кіровограді відбувся фестиваль авторської музики «Барди Єлисаветграда», який організувало об’єднання «Театр авторської пісні». На фестивалі виступали автори-виконавці із Кривого Рогу, Долинської, Кіровограда, а також місцеві і Криворізькі поети. Пісні і поезії звучали різноманітні – патріотичні, філософські, ліричні; виконувались під акустичну гітару, фонограму мінус, часткову інструментальну фонограму (жива гітара), гітара та акордеон. 

     Фестиваль «Барди Єлисаветграда» відбувся у рамках всеукраїнського фестивалю «Єдина моя Україна», у цьому році проведено три фестивалі: у Кривому Розі «Барди Рудани», у Києві «Сузір’я бардів над Дніпром», у курортному Лазурному «Лазурні струни». Усі вони були благодійними, гроші збирали військовим, які знаходяться у зоні АТО.

 

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі